Ouvert le soir du Nouvel An 2006-2007 dans l'East Village de Manhattan, Death & Co est rapidement devenu une institution en matière de cocktails, grâce à son équipe de barmen créatifs. Depuis, la franchise a évolué et changé, passant d'un bar intime à New York à un...
Editeur : Hachette Pratique
Parution : 2023-10-18
Collection : Vins & boissons
Format(s) : ePub
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Télécharger le livre :  The Artisanal Kitchen: Barbecue Rules

Great barbecue and grilled meats are at the heart of summer cooking, and in this book from barbecue expert Joe Carroll, fire-cooked foods are approachable and downright delicious. With more than 30 mouthwatering recipes and six informational essays in this handy...
Editeur : Artisan
Parution : 2019-03-05
Collection : The Artisanal Kitchen
Format(s) : ePub
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Télécharger le livre :  Feeding the Fire

Joe Carroll makes stellar barbecue and grilled meats in Brooklyn, New York, at his acclaimed restaurants Fette Sau and St. Anselm. In Feeding the Fire, Carroll gives us his top 20 lessons and more than 75 recipes to make incredible fire-cooked foods at home, proving...
Editeur : Artisan
Parution : 2015-05-12

Format(s) : ePub
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