eBook Téléchargement , DRM LCP 🛈 DRM Adobe 🛈
Lecture en ligne (streaming)
200,44

Téléchargement immédiat
Dès validation de votre commande
Ajouter à ma liste d'envies
Image Louise Reader présentation

Louise Reader

Lisez ce titre sur l'application Louise Reader.

Description

This volume details practical protocols and theoretical foundations for analyzing major and minor food components. Chapters guide readers on diverse range of food constituents, including macronutrients, micronutrients, vitamins, pigments, and volatile compounds. Written in the format of the Methods and Protocols in Food Science series, chapters list necessary materials and methods for readily reproducible protocols.
Authoritative and cutting-edge, Food Chemistry: Basic Protocols aims to be comprehensive guide for researchers in the field.
Pages
435 pages
Collection
n.c
Parution
2025-10-14
Marque
Humana
EAN papier
9781071646779
EAN PDF
9781071646786

Informations sur l'ebook
Nombre pages copiables
4
Nombre pages imprimables
43
Taille du fichier
10045 Ko
Prix
200,44 €
EAN EPUB
9781071646786

Informations sur l'ebook
Nombre pages copiables
4
Nombre pages imprimables
43
Taille du fichier
17295 Ko
Prix
200,44 €

Suggestions personnalisées